Kissa vs. ruoka-automaatti – lemmikki taklasi laitteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissavideot ovat olleet suosittuja yhtä kauan kuin netissä on ollut mahdollisuus katsoa muiden julkaisemaa materiaalia. Kaivoimme nyt arkistoista esiin yhden helmen, jolla nähdään ruoka-automaattia taklaava kissa.

Milo-niminen kissa on hoksannut, että normaalisti kolme kertaa päivässä ruokaa kippoon annosteleva automaatti pudottaa muutaman raksun kovasta iskusta. Videokoosteella nähdään kahden päivän ajan tapahtuneita taklauksia ruoka-annostelijaa kohti. Milo ottaa huoneen toiselta puolelta asti vauhtia jysäyttäen vartalonsa raksuautomaattiin.

Milon omistaja kertoo, että koosteiden joukkoon on ladattu myös lyhyt katkelma Milon ja sen veljen Maxin pienestä kissatappelusta. Omistaja kertoo myös, että ruoka-annostelija jouduttiin lopulta ottamaan pois ja vaihtamaan takaisin perinteiseen rappulakulhoon. Milo taklasi automaattia 20-30 kertaa päivän aikana ja lihoi sen seurauksena liikaa.