Nainen haluaa olla ultimaalinen bimbo – käyttänyt 45 000 euroa kauneusleikkauksiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sveitsiläinen Aviva Rocks on kameratyttönä itsensä elättävä 28-vuotias nainen. Parhaillaan Espanjassa asuva neitokainen on käyttänyt yhteensä 45.000 euroa kauneusleikkauksiin näyttääkseen mahdollisimman paljon Barbie-nukelta.

Esittelemme lähes viikottain ihmisiä, jotka ovat turvautuneet plastiikkakirurgiaan muovisen ulkonäön saavuttaakseen. Heistä useimmat ovat alle 30-vuotiaita, kuten myös kurvikasta muovinukkea ulkonäöllään muistuttava Aviva Rocks. Hän on käynyt kauneusleikkauksissa jo kuusi kertaa, mutta ei ole läheskään valmis näyttääkseen unelmiensa versiolta.

– Plastiikkakirurgia tekee minut onnelliseksi, koska voin jokaisen leikkauksen ja toimenpiteen jälkeen näyttää enemmän sellaiselta kuin haluan, Aviva kertoo Barcroft TV:lle.

Hänen rintojaan on suurennettu kolme kertaa ja nenää operoitu kaksi kertaa. Sen lisäksi hän on ottanut lukuisia täytteitä huuliin, kohottanut otsaansa sekä täyttänyt poskipäitä ja leukaansa. Aviva tekee aikuisviihdettä ja kertoo rakastavansa työtään. Hän luettelee videolla haaveensa tuleviin kauneusleikkauksiin liittyen. Rajut ulkonäkömuutokset johtivat lopulta eroon hänen pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa, mutta Aviva vakuuttaa, että ei kaipaa miestä rinnalleen. Ulkonäkö menee kaiken etusijalle.