Rocktähti Olli Herman ilman paitaa – vatsalihakset loksauttavat naisten leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka maailmanlaajuisesti suosittuun Survivor-formaattiin perustuvan Selviytyjät Suomi -ohjelman toinen tuotantokausi käynnistyy televisiossa helmikuussa 2019. Ohjelman kakkoskaudella on mukana myös Reckless Love -yhtyeestä tuttu rocktähti Olli Herman.

Nyt kuvaukset ovat jo loppuneet ja kilpailijat ovat päässeet palaamaan siviiliin. Olli Herman säväytti eilen faninsa julkaisemalla sosiaalisessa mediassa valokuvia itsestään paidattomana. Hän siis paljasti ylävartalonsa, jonka vatsalihakset saivat varsinkin naisfanit haukkomaan henkeään.

Costa Rican Montezuman vesiputouksella ikuistetuissa valokuvissa rocktähden ylävartalo ja vatsalihakset ovat kuin fitness-ammattilaisella, joten Selviytyjät-ohjelman aikana televisioruutujen äärellä taitaa olla kovasti silmäpareja seuraamassa mahdollisia paidattomia kohtauksia.