Tuhopolttajan ikävä joululahja – ulosteella täytetty paperipussi paloi terassilla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Joulu on perinteisesti antamisen aikaa, mutta 18-vuotias Dylan Printz teki pakettitoimituksestaan astetta ällöttävämmän. Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa, Shippensburghin kaupungissa asuva 18-vuotias Printz, päätti kostaa jouluaatonaaton riidan näyttävästi.

Dylan Printz oli ollut viettämässä iltaa tuttaviensa luona, kun häntä pyydettiin poistumaan asunnosta. Nuori mies ei pitänyt tästä, vaan päätti kostaa talon asukkaille haisevan vastalauseen kera. Hän haki ruskean paperipussin ja täytti sen koiran ulosteella.

Sen jälkeen Printz vei pussin tuttaviensa talon terassille ja sytytti palamaan. Talon asukkaat heräsivät naapureiden huutoon aamuyöllä kolmelta. Teini pidätettiin myöhemmin ja toimitettiin telkien taakse. Hän vapautui maksettuaan 20.000 dollarin suuruisen takuusumman, The Smoking Gun uutisoi. Printziä kuitenkin odottaa syytteet tuhopoltosta ja vaaratilanteen aiheuttamisesta.

Poliisi