Abigail Ratchfordin bikinit paljastavat enemmän kuin peittävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Nyt Abigail Ratchford on julkaissut itsestään näyttävän bikinikuvan sosiaalisessa mediassa. Siinä hän makoilee uimarannan rantavedessä niukoissa leopaardikuvioisissa bikineissä, joiden alaosa ei peitä kovin paljon paljasta pintaa.

View this post on Instagram

Cheeeseeeee 😇 @glittxrfilm 📸📸📸

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.