Gordon Ramsay taas isäksi – jo viidennen kerran!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkiskokki Gordon Ramsaylla ja hänen Tana-vaimollaan on neljä teini-ikäistä lasta. Nyt pariskunta on kertonut uuden vuoden toivotuksessaan odottavansa viidettä lasta perheeseen. Iltatähti syntynee pian, koska Tanan raskausvatsa on jo suurikokoinen.

Miehellä ja hänen Tana-vaimollaan on neljä lasta: 17-vuotias Matilda, 19-vuotias Jack, 19-vuotias Holly ja 21-vuotias Megan. Pariskunta odotti viidettä lasta vuonna 2016, mutta valitettavasti se päättyi keskenmenoon. Nyt perhe hehkuttaa innoissaan uuden tulokkaan saapumista maailmaan.

Viisikymppinen kokki on sanonut, että ei aio jättää lapsilleen megaluokan perintöä. Hänen ympäri maailmaa sijaitsevat ravintolat ovat saaneet yhteensä 16 Michelin-tähteä. Arvostettu ruoka-alan ammattilainen on luonut miljoonien eurojen arvoisen omaisuuden, mutta haluaa, että lapset oppivat tienaamaan itse varallisuutensa.