Bikinimalli suostui koekaniiniksi – kasvavatko rinnat hieromalla?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanissa on uskomus, jonka mukaan naisten rinnat kasvavat niitä hieromalla. Uskomus kuulostaa miesten keksimältä syyltä päästä kourimaan neitokaistensa povea hyvällä omatunnolla. Tokiolainen bikinimalli suostui kuitenkin kokeilemaan asiaa.

Japanilainen bikinimalli Nana Yasuda osallistui TV Tokyon empiiriseen kokeeseen, jossa testattiin rintojen kasvua hieromisen avulla. 27-vuotias nainen suostui ottamaan vastaan poven hierontaa 10.000 mieheltä. Koejakso kesti yhteensä 12 päivää.

Rintoja hierottiin joka päivä erityisneuvojen mukaan. Hieronta aloitettiin asettamalla käsi kupin muotoon rinnan alle, jonka jälkeen povea hierottiin pyörivällä otteella ja lopulta hellästi koko kämmenellä. Nana Yasuda kertoi kuppikoon kasvaneen testin jälkeen D-kupista F-kuppiin. Toki syynä voi olla myös se, että nainen ei ehtinyt harrastamaan kahteen viikkoon liikuntaa miesten hieroessa hänen rintojaan, SoraNews24 uutisoi.