Miesten päiväuni? Mad Max -elokuvan seksipommi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelemisestä. Vaalea mallikaunotar on myös näytellyt ja ollut mukana muun muassa vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

View this post on Instagram

La Orana 🖤

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Jason Stathamin kanssa jo kuuden vuoden ajan seurustellut kaunotar sai taannoin esikoisensa Jack Oscar Stathamin, jonka syntymän jälkeen hän sai nopeasti solakan mallivartalonsa takaisin. Nyt mallikaunotar on ryhtynyt julkaisemaan sosialisessa mediassa jälleen upeita bikinikuviaan.

View this post on Instagram

holiday mode 🌴🐠

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

View this post on Instagram

😋

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Rosie Huntington-Whiteley kertoi Daily Mail -sivuston mukaan ottaneensa Elle Macphersonin neuvosta opikseen ja olleensa kiirehtimättä vartalonsa kanssa. Rosie kävi viisi kertaa viikossa tanssitunneilla, joissa tanssiin on yhdistetty vastuskuminauhoilla ja kevyillä painoilla treenaaminen.