Pedofiili ammuttiin hengiltä – uhrin isä tilasi palkkamurhan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Italialainen pedofiili Guiseppe Matarazzo murhattiin äskettäin Frasso Telesinon kaupungissa. Matarazzo oli vapautunut hiljattain vankilasta kärsittyään 11 vuoden vankeustuomion alaikäisiin sekaantumisesta ja hyväksikäytöstä. Palkkamurhaaja ampui pedofiilia viisi kertaa.

Italiassa on todistettu pedofiilin uhrin isän silmitön raivo, kun mies oli palkannut murhaajan teloittamaan hänen tytärtään seksuaalisesti hyväksikäyttäneen miehen. Guiseppe Matarazzo oli vastikään vapautunut vankilasta. Vielä on epäselvää, oliko myös isä ampunut pedofiilia 3.56 kalibeerin magnumilla, mutta viranomaiset suorittavat parhaillaan rikostutkintaa asiasta.

Poliisi on pidättänyt murhasta kaksi miestä. Uhri oli tehnyt itsemurhan vuonna 2008 ollessaan teini-ikäinen. Guiseppe Matarazzo oli tuomittu vankeuteen vain hieman ennen teinitytön riistettyä hengen itseltään, Metro-lehti uutisoi. The Sunin mukaan pedofiili oli työskennellyt seurakuntapastorina ja käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen myös itsemurhan tehneen tytön sisarta.