Ariana Grande aikoo olla sinkkuna koko vuoden – viime vuosi oli liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tämän vuoden lokakuussa Suomeen Hartwall-areenalle saapuva poplaulaja Ariana Grande joutui viime vuonna osalliseksi sekaviin suhdesotkuihin. Nyt nainen uhoaa, että aikoo olla sinkkuna koko vuoden 2019.

Fani kysyi Ariana Granden Twitterissä, ketä laulajakaunotar parhaillaan deittailee. 25-vuotias supertähti vastasi, että hän pilaa jännityksen kertomalla, että ei tapaile tällä hetkellä ketään, eikä todennäköisesti deittaile loppuvuoteen tai jopa koko elämään. Hän aikoo keskittyä omaan hyvinvointiin ja pitämään huolta faneistaan.

Ariana Grande erosi viime vuonna pikaromanssin jälkeen televisiotähti Pete Davidsonista. Lisäksi laulajan sydän särkyi hänen entisen poikaystävänsä, Mac Millerin kuoltua syyskuussa. Nainen kertoikin vuoden 2018 olleen todella huono.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on