320-kiloinen mies ei mahdu suihkuun – joutuu kylpemään sammiossa pihalla

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavalla esitettävässä Family By the Ton -ohjelmassa tutustutaan ylipainoisiin perheisiin. Yksi jaksossa tavatuista henkilöistä on 320 kilogrammaa painava Casey. Hän on joutunut tekemään runsaasti erikoisjärjestelyitä elämäänsä massiivisen kokonsa takia.

Casey peseytyy kotitalonsa terassilla kylpytynnyrissä. Hänen isänsä joutuu kantamaan sankotolkulla vettä sammioon, jotta jättikokoinen poika pystyy huolehtimaan hygieniastaan. Casey sanoo, että ei mahtuisi millään ilveellä tavalliseen kylpyammeeseen.

Kolmekymppistä Caseyta hävettää, että on painonsa vuoksi täysin isänsä armoilla. Hänen isänsä joutuu jopa pyyhkimään aikuisen poikansa takapuolen, koska Casey on liian lihava tekemään sitä itse. Hän ei yksinkertaisesti yletä pyyhkimään itse.