Duudson-Jukan kihlatulle ”Suomen kaste” – uimapuvussa lumihankeen paukkupakkasessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa uraansa luova Duudsoneista tuttu Jukka Hildén meni tannoin kihloihin. Hän kertoi Instagramissa kihlautumisesta Youtube-tähti Chachi Gonzalesin kanssa. Upea pari juhli taannoin Suomen itsenäisyyttä Yhdysvalloissa, mutta vuodenvaihteen he ovat viettäneet Suomessa.

Nyt Jukka on julkaissut hauskan videon, jossa kuvankauniille kihlatulle annettiin ”Suomen kaste” Ähtärissä sijaitsevalla mökillä, jossa julkkispari on viettänyt viime päivänsä. 17 asteen pakkasessa Jukka ja Chachi nimittäin hyppäsivät kameran edessä lumihankeen. Kihlattu sai Jukalta suorituksestaan täydet pisteet.

Chachi Gonzales on meksikolaissyntyinen kaunotar, joka kertoi omalla Youtube-kanavallaan, ettei ollut koskaan aiemmin tuntenut kuten Jukan kanssa. Myös Jukka hehkutti kihlautumista aikoinaan somessa näyttävästi.

– Olemme kihloissa! Rakastan häntä, miten aito, hyväsydäminen ja hurjasti rakastava hän on. Hän tekee minut todella, todella onnelliseksi. Haluan viettää hänen kanssaan koko elämäni. Toivottavasti myös te kaikki muut löydätte onnen elämäänne, Jukka Hildén kirjoitti Facebookissa.