Törkeää! Jääkiekkofanit tuhosivat katsomon penkkejä – kuuluuko tämä urheiluun?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kouvolassa on raivostuttu äskettäin KooKoo-Lukko -pelin jälkimainingeissa. Raumam Boja -niminen faniryhmä tuhosi KooKoon kotihallin penkkejä ja rehvastelivat tötöilyllään Facebookissa. Asia on viety eteenpäin.

Kouvolan KooKoo hävisi viime lauantaina SM-liigan jääkiekko-ottelussa Rauman Lukolle lukemin 1–6. Valitettavasti karvaampi maku syntyi pelin jälkeen, kun Rauman Lukkoa Kouvolassa kannustamassa olleen Raumam Boja -nimisen faniryhmän Facebook-sivulle ilmestyi kuva sikamaisesta käytöksestä. Fanit olivat öykkäröineet olan takaa.

Kuvassa on rikottuja katsomon penkkejä sekä maahan heitettyjä roskia. Alle oli kirjoitettu: ”Emme luovuta koskaan!!!”. Kuva on jo poistettu, mutta siitä leviää kuvakaappauksia netissä. Faniryhmä ei ole Rauman Lukon virallinen kannattajayhteisö. Huligaanit joutunevat maksamaan tekonsa, sillä asiaa on ryhdytty viemään eteenpäin, Kouvolan Sanomat raportoi.

Mitä on hyvä kannattajuus? Me Kouvolassa tuemme joukkuetta hyvällä pöhinällä, oivaltavilla kannattajalauluilla ja…

Publiée par Kuudes Kenttäpelaaja sur Samedi 5 janvier 2019