Ryöstäjä valitsi väärän naisuhrin – UFC-vapaaottelija murjoi kasvot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet useista tapauksista, joissa ryöstäjät ovat saaneet ansionsa mukaan jo heti tapahtumapaikalla, kun heidän uhrivalintansa ovat menneet pahasti pieleen. Välitöntä oikeutta on taas jaettu, kun brasilialainen ryöstäjä valitsi uhrikseen kamppailulajien ammattilaisen.

Rio De Janeirossa tapahtuneessa välikohtauksessa ryöstö jäi lauantaina vain säälittäväksi yritykseksi, kun mies yritti ryöstää 26-vuotiaan naisen. Miehellä ei ollut aavistustakaan siitä, että hänen uhrinsa oli UFC-ottelija Polyana Viana, joka oli tottunut murjomaan vastustajiaan kehissä.

MMA Junkie uutisoi miehen kysyneen Vianalta ensin kelloa ja vaatineen sen jälkeen tätä antamaan matkapuhelimensa. Vaatimustaan mies vauhditti kertomalla olevansa aseistettu. Tämän jälkeen nainen nousi nopeasti ylös ja potkaisi miestä.

Sitten hän otti ryöstäjän kuristusotteeseen ja ryhtyi odottamaan poliisia. Mies ei yrittänyt vastustella käskytystä. Verkossa julkaistiin sittemmin kuva Vianasta ja ryöstäjästä, ja sen perusteella mies on voinut saada osumaa hieman muustakin kuin yhdestä potkusta. Tällä kertaa hän sai rangaistuksen ja paikan päällä ja tulee saamaan lisää vielä oikeudessa.