Mies nuoli ovikelloa KOLME tuntia – valvontakamera kuvasi erikoisen session

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi etsii Kalifornian Rossi Ricon naaapurustossa omakotitalon ovikelloa kolme tuntia nuollutta miestä. Kyseessä on 33-vuotias Roberto Daniel Arroyo. Omakotitalon etuoven valvontajärjestelmä kuvasi koko nuolentasession, eikä kukaan tiedä syytä kummalliseen käytökseen.

– Pakkohan asialle on nauraa jälkikäteen, koska hän ei periaatteessa tehnyt mitään väärää, omakotitalon omistavat Dunganit kertoivat KION 5/46 -paikallisuutisille.

Perhe oli ollut nuolentasession aikaan toisessa kaupungissa juhlimassa uudenvuodenaattoa. He saivat kuitenkin valvontakameran ilmoituksen aamuviiden aikaan. Arroyo nuoli ovikelloa kolme tuntia ja hän piti tauon ainoastaan tehdessään tarpeensa talon etupihalle.