Mies nuoli ovikelloa KOLME tuntia – valvontakamera kuvasi erikoisen session

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi etsii Kalifornian Rossi Ricon naaapurustossa omakotitalon ovikelloa kolme tuntia nuollutta miestä. Kyseessä on 33-vuotias Roberto Daniel Arroyo. Omakotitalon etuoven valvontajärjestelmä kuvasi koko nuolentasession, eikä kukaan tiedä syytä kummalliseen käytökseen.

– Pakkohan asialle on nauraa jälkikäteen, koska hän ei periaatteessa tehnyt mitään väärää, omakotitalon omistavat Dunganit kertoivat KION 5/46 -paikallisuutisille.

Perhe oli ollut nuolentasession aikaan toisessa kaupungissa juhlimassa uudenvuodenaattoa. He saivat kuitenkin valvontakameran ilmoituksen aamuviiden aikaan. Arroyo nuoli ovikelloa kolme tuntia ja hän piti tauon ainoastaan tehdessään tarpeensa talon etupihalle.

Uusimmat