Pariskunta ollut naimisissa 67 vuotta – mies osti vihkisormuksen kadonneen tilalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ethel Roberts on julkaissut Youtubeen koskettavan videon, jolla nähdään hänen iäkkäät vanhempansa. Pariskunta asuu nykyisin vanhustenkodissa. Valitettavasti Robertsin äitin kihla- ja vihkisormus hävisivät hiljattain.

Robertsin äiti kaatui hoitolaitoksessa ja hänen kätensä turvotus esti sormusten pitämisen nimettömässä. Valitettavasti arvokkaat korut lähtivät pitkäkyntisten matkaan naisen korurasiasta. Robertsin isä päätti korjata asian jouluna. Hän pyysi tyttäreltään apua, ja he menivät ostamaan uudet sormukset kadonneiden tilalle.

Iäkäs pari on ollut naimisissa 67 vuotta. Liikuttavalla videolla nähdään ensin, kuinka vaimo vitsailee miehensä lahjan olevan peräisin halpahallista. Kaikki puhkeavat kyyneliin, kun korurasiasta paljastuukin timanttisormus. Tätä on rakkaus.