Ranskalainen kirjailija: ”50-vuotiailla liian vanha vartalo seksiin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ranskalainen kirjailija Yann Moix on onnistunut tekemään itsestään yhden tämän hetken vihatuimmista miehistä. Hän sanoi äsken olevansa kykenemätön harrastamaan seksiä yli 50-vuotiaiden naisten kanssa. Hän pitää nuoremmista vartaloista.

Yann Moix on 50-vuotias kirjailija, joka kertoo pitävänsä enemmän nuorempien naisten vartaloista. Mies sanoo Marie Clairen haastattelussa, että 25-vuotiaan naisen vartalo on uskomaton, toisin kuin 50-vuotiaan naisen vartalo.

Ihmiset ovat kummastelleet ranskalaismiehen kommentteja, koska monille rakkaudessa merkkaa enemmän muut tekijät kuin iän tuomat muutokset vartaloon. Kaikkien eri mieltymykset ovat sallittuja, kun toinen tykkää kypsemmästä, toinen nuoremmasta ja joku muhkummasta.

Ikä on kuitenkin äärimmäisen huono mittari vartalon kauneudelle, sillä ihmisten vartalotyypit voivat vaihdella huomattavasti iästä riippumatta. BBC:n mukaan Yann Moix tunnetaan hänen kärkkäistä kommenteistaan, eikä hän ole todennäköisesti ajatellut lausahduksiaan loppuun asti.