Venäläisen kirkon patriarkka: ”Antikristus voi väijyä älypuhelimissa”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Venäjän ortodoksisen kirkon johtaja partiarkka Kirillin mukaan Saatana etsii jatkuvasti uusia tapoja soluttautua osaksi ihmisten elämään. Se pystyy hyödyntämään myös nettiä ja älypuhelimen sovelluksia ottaakseen koko maailman väestön haltuunsa.

Venäläisessä Rossiya 1 -ohjelmassa puhunut ortodoksisen kirkon johtaja varoitti ihmisiä antikristuksen salakavaluudesta. Hänen mukaansa älypuhelimen avulla voidaan seurata ihmisen sijaintia, mielenkiinnon kohteita ja pahimpia pelkoja.

– Pystyttekö kuvittelemaan, minkälainen valta maailman tapahtumiin on sillä, joka saa nämä tiedot haltuunsa? Tällainen ihmisten kontrolloiminen ennakoi antikristuksen saapumista, Kirill varoitti BBC:n mukaan.

Sen jälkeen hän kuitenkin painotti, että ortodoksinen kirkko ei halua jarruttaa teknologista edistymistä, mutta vastustaa ihmisten identiteetin turvin tapahtuvaa kontrollointia.