Peltipoliisi ikuisti lumen peitossa olevan auton: ”Onko oikeasti noin kiire?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen teillä ajonopeuksia valvoo jo suuri määrä niin sanottuja peltipoliiseja, jotka ikuistavat kuvia ylinopeudella kaahaavista autoista. Ajoittain poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein julkaisee erikoisimpia otoksia verkossa kaiken kansan ihmeteltäväksi.

Nyt vuorossa on ollut henkilöauto, jonka puhdistaminen lumesta on jäänyt pahasti kesken. Auto on nimittäin edelleen ajettaessa lähes kokonaan lumen peitossa, joten viranomainen ihmettelee kameran ikuistamaa näkyä syystäkin.– Otimme testikuvan ennen automaattivalvontakameran käynnistämista ja kas, minkälainen ajoneuvo se sieltä kuvaan sattuikin. Onko oikeasti noin kiire, ettei löydy lisäminuuttia lumiharjauksen viimeistelyyn. #Helsinki #Lumi