Hervoton pilavideo: Donald Trump sai tietää, ettei päässyt suomalaiselokuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalais-saksalais-belgialaisen Iron Sky The Coming Race -elokuvan tekijät ovat julkaisseet videon, jossa Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump saa tietää, ettei hän olekaan osana elokuvassa esiintyvien historiallisten mahtihenkilöiden joukkoa. Katso video artikkelin lopusta.

Video: Stara tapasi ohjaaja Timo Vuorensolan

Video on osa elokuvan vuosia jatkunutta viraalimarkkinointikampanjaa, jossa aikaisemmin ollaan nähty niin tanssiva Vladimir Putin kuin ristiltä itsensä irti repivä Jeesus. Videossa Trumpia esittää Juha Laitila, ja Trumpin äänen on tehnyt amerikkalaisimitaattori Greg Shapiro.

Videon yhteydessä tekijät lähettivät myös kirjeen Valkoiseen Taloon, osoitettuna Donald J. Trumpille, jossa he kiittävät Trumpia tämän lähestymisestä elokuvantekijöitä kohtaan, mutta ilmoittavat valitellen, ettei Trumpin hahmo ehtinyt eikä hän ansainnut olla osa elokuvan pahiskaartia. Valkoiseen Taloon on lähetetty kutsu 16. tammikuuta järjestettävään ensi-iltaan.