13-vuotias kateissa kolme kuukautta – sieppaajalta paennut tyttö selvisi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Wisconsissa asuva Jayme Closs katosi lokakuussa samana päivänä, kun hänen vanhempansa löydettiin tapettuina kotoaan. Nyt 13-vuotias tyttö on löydetty hengissä. Poliisit vastasivat 15. lokakuuta Clossien kotoa soitettuun hätänumeroon.

Perheen vanhemmat, James ja Denise oli ammuttu, kun taas tytär Jayme oli kateissa. Liki kolmen kuukauden poliisitutkinnat ja etsinnät eivät tuottaneet tulosta.

Toristaina 11. tammikuuta Gordonin kylässä asuvien Kristin ja Peter Kasinkasin ovelle koputettiin. Oven takana seisoi naapurissa asuva koiranulkoiluttaja likaisen ja aliravitun tytön kanssa. Star Tribune -lehden mukaan hän kertoi tytön olevan Jayme Closs ja käski perhettä soittamaan hätänumeroon.

Jayme oli onnistunut pakenemaan sieppaajaansa ja löytämään apua. Ryvettynyt ja nälkäinen tyttö toimitettiin viranomaisten toimesta nopeasti turvaan. Poliisit ovat sittemmin pidättäneet 21-vuotiaan miehen sieppauksesta epäiltynä.

 

https://www.facebook.com/barroncountysheriff/posts/2545638092119543