Tätä et tiennyt tarvitsevasi: Pizzahaarukassa on myös leikkuri

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rehellisesti käsi ylös, kuinka moni käyttää oikeasti pitsaleikkuria? Entä kuinka moni syö pitsaa haarukalla? Te kaksi käden nostanutta ihmistä siellä lukijoiden joukossa voitte hihkaista onnesta, sillä teille on nyt valmisteilla ikioma ruokailuväline: Pitsahaarukka!

Kickstarter-rahoitusta havitteleva Pizza Fork on haarukan ja leikkurin yhdistävä ruokailuväline. Useimmille pitsan syöjille riittää pelkkä veitsi ruokanautinnon saavuttamiseen. Jos kuuluu kuitenkin niiden harvinaisten ihmisten joukkoon, jotka syövät noutomättönsä haarukalla, kannattaa lahjoittaa riihikuivaa haarukkaleikkurin kampanjaan.

Toki haarukkaleikkuria voi hyödyntää myös muiden ruokien, kuten vohveleiden ja pannukakun syömisessä. Emme kuitenkaan ymmärrä, mitä vikaa on perinteisessä veitsessä? Ehkäpä sen käyttäminen on liian tylsää.