Vessaan jumiutuneelle luvattiin loppuelämän hampurilaiset – haastoi lopulta oikeuteen

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Burger King -hampurilaisravintolan asiakas on nostanut kanteen yhtiötä vastaan lupauksen rikkomisesta. Tapaus sai alkunsa 50-vuotiaan Curtis Broonerin jäätyä jumiin Yhdysvaltojen Oregonissa sijaitsevan ravintolan vessaan.

Mies ehti olemaan lukittuna vessassa tunnin ajan, kunnes lukkoseppä vapautti hänet. Broonerin mukaan ravintolat työntekijät naureskelivat hänelle tilanteen aikana. Ravintolan johtaja lupasi uhrille hyvitykseksi ilmaiset ateriat loppuelämäksi.

Suullinen sopimus kesti 13 vuorokauden ajan, kunnes Burger Kingin aluepäällikkö yllättäen purki sen. Nyt Brooner on nostanut oikeustoimet pikaruokalaa vastaan. Hän vaatii korvauksia 9 026 dollarin edestä, mikä vastaa yhden Whopper-aterian hintaa kerran viikossa 22 vuoden ajan.

– Tämä saattaa kuulostaa Seinfeld-jakson juonelta. Meillä on kuitenkin todisteet tukemaan vaatimustamme. Sopimus on sopimus, Broonerin asianajaja kuvaili Willamette Week -lehdelle.