Ilouutisia Grace and Frankie -faneille – viides tuotantokausi julkaistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jättisuosion saanut Netflixin tuottama komediasarja Grace and Frankie jatkuu 18. tammikuuta. Sarja kertoo kahden eläkeläisnaisen omituisista sattumuksista sen jälkeen, kun heidän aviomiehensä kertoivat rakastuneensa toisiinsa.

Grace and Frankie -komediasarjan pääosissa nähdään Jane Fonda ja Lily Tomlin. Lisäksi nähdään tutut hahmot Sam Waterstonin ja Martin Sheenin esittäminä. Fanien yllätykseksi myös suosikkitähti RuPaul saa oman roolinsa viidennellä tuotantokaudella. Tulevasta kaudesta on julkaistu traileri.

Tulevalla tuotantokaudella nähdään, kuinka sitkeät seitsemänkymppiset muuttavat takaisin remontoituun Malibun kotiinsa vanhusten hoitoyksiköstä. Tai ainakin yrittävät muuttaa. Samalla päästään seuraamaan heidän lastensa epätoivoista yritystä olla osana määrätietoisten vanhempiensa elämästä huolehtimista.