Reino Nordin julkaisee uuden albumin: ”Odotan pelonsekaisella ilolla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Reino Nordin julkaisee odotetun Cara Mia -albuminsa helmikuussa, ja lähtee maaliskuussa julkaisukiertueelle kymmeneen kaupunkiin. Kiertue alkaa Himos Areenalta Jämsästä ja päättyy Helsingin Tavastialle.

Albumilla kuuluvat Reinon elämässä jyllänneet tunnetilat. Lauluissa on aikuisen miehen ajatuksia perheestä, rakkaudesta ja menetyksestä. Tasapainon etsiminen ja sen löytämisen vaikeus saavat vastapainokseen myös iloa ja keveyttä. Tulevalta levyltä on tähän mennessä julkaistu esimerkiksi kultaa striimannut single Kyynelten virta sekä vuoden lopussa ilmestynyt Veitsenterällä.

– On mahtava fiilis päästä esittelemään uusi livetuotanto ja uudet biisit isoille venueille. Odotan pelonsekaisella ilolla miten jengi ottaa Cara Mia -levyn kappaleet vastaan. Ensi vuodesta on tulossa iso ja kaunis. Toivonkin, että albumi löytää tiensä ihmisten sydämiin ja pääsemme yhdessä laulamaan biisejä ympäri maata, Reino Nordin sanoo.

Kiertueen keikat

1.3. Himos Areena, Jämsä

2.3. Aulanko Areena, Hämeenlinna

8.3. Tuunaansaaren luolasto, Punkaharju

9.3. Peurunka Areena, Peurunka

15.3. Areena, Oulu

16.3. Rytmikorjaamo, Seinäjoki

22.3. Pakkahuone, Tampere

23.3. Finlandia Klubi, Lahti

29.3. Aalto Yökerho, Turku

30.3. Tavastia, Helsinki