Paljastaville kohubikineille nauretaan maailmalla: ”Tuulenvire siellä missä ei pitäisi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viikko sitten uusista äärimmäisen niukoista bikineistä, jotka saivat erään perheenäidin kokeilemaan niitä ja tekemään kuvastaan pilaa sosiaalisessa mediassa. Poikkeuksellisen rohkeat bikinit ovat sittemmin saaneet nettipilailua osakseen, ja nyt eräs nuori nainen on testannut niitä käytännössä.

Ensin Knee Deep in Life -blogia kirjoittava perheenäiti esitteli paljastavat punavalkoiset bikinit, ja päivityksestä tuli jättihitti. Nyt myös Shameless Podcastia tekevä Michelle Andrews on päättänyt kokeilla niitä, ja tulos leviää parhaillaan verkossa.

St. Kildan uimaranta Melbournessa, Kuva: Stara

Andrews testasi uutuusbikineitä Melbournen suositulla Kildan uimarannalla, jossa hän joutui lopulta peittelemään liian paljasta jalkoväliään. Instagramissa uutuusbikinit ovat näyttäytyneet myös tyylikkäinä, mutta käytännössä ne eivät välttämättä ole kovin tyylikkäitä – toki riippuen aivan niiden käyttäjästä.

– Nämä paljastavat sisään kasvaneet ihokarvat, jotka sinulla on ollut 17-vuotiaasta saakka. Jippii! Sivurinnat ovat nyt OUT ja sivuvagina on IN. Vaikka sinulla olisi näihin varaa, ei se tarkoita, että sinun pitäisi ostaa ne. Ennen käyttöä tarvitset ainakin 10 karvanpoistokertaa ja häpyhuulten korjausleikkauksen, Michelle Andrews kirjoittaa.

Lisäksi hän toteaa, että nämä bikinit voivat tuoda kantajalleen sakot julkisesta nakuilusta, koska niiden käyttäjä näyttää aivan Boratin siskolta. Siksi Andrews trimmasi häpykarvoitustaan peräti 25 minuutin ajan suihkussa ennen bikinien testaamista.

– Enemmän kuin kerran tunsin tuulenvireen siellä missä sitä ei pitäisi koskaan tuntea. Enemmän kuin kerran tunsin tarvetta peitellä jalkoväliäni milloin milläkin esineellä, kuten hiusharjalla, sandaaleilla tai itsetuntoni rippeillä, Michelle Andrews kirjoitti.