Kuolleen pojan haamu ilmestyi perheensä keittiöön? Valvontakameralle hämmentävä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet uskovat, että ihminen jää kuoltuaan vielä joksikin aikaa ihmisten keskuuteen ennen siirtymistään jonnekin. Tällaisesta on saatu ihmiskunnan historian aikana valtavasti näyttöä, mutta ei kuitenkaan täyttä varmuutta. Usein kuolleiden omaisten haaveet kohtaamisesta voivat värittää havaintoja.

Nyt Yhdysvaltojen Atlantassa asuva Jennifer Hodgen perhe on kuitenkin joutunut poikkeukselliseen tilanteeseen, kun perheen kaksi vuotta sitten huumeiden yliannostukseen kuollut Robbie-poika palasi mahdollisesti perheen kotiin.

Epäilykset saivat alkunsa, kun perheen asunnon keittiössä oleva valvontakamera ikuisti pilvimäisen mutta yllättävän selkeän ihmishahmon. 57-vuotias Hodge huomasi valvontakameran ilmoittavan liikkeestä keittiössä, mutta hänen sinne saapuessaan mitään ei ollut enää näkyvissä.

Missään ei kuitenkaan ollut murtojälkiä tai muita viitteitä kutsumattommista vieraista. Valvontakameran tallenne yllätti kuitenkin koko perheen toden teolla. Liiketunnistimen oli laukaissut aavemainen hahmo, joka muistutti perheen äidin mukaan hänen edesmennyttä poikaansa. Äiti ja tytär ovat vakuuttuneita, että kyseessä oli Robbie.