Predator lähti promokiertueelle – puku on silmiähivelevän aidon näköinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuonna ilmestynyt The Predator -elokuva on jatko-osa alkuperäiseen toimintaelokuvaan. Tieteisfiktiivinen elokuva esittelee avaruudesta saapuneen saalistajan edesottamuksia. Predator on lähtenyt nyt PR-kiertueelle.

Elokuvahahmo on kaksijalkainen ja suurikokoinen avaruusolento. Se ääntelee omalla tyylillään ja kaikki Predatorista kertovia elokuvia katsoneet tunnistavat sen murahdukset. Predatorin asu on jo yksin uskomaton taidonnäyte, sillä se on täynnä pieniä ja monimutkaisia yksityiskohtia.

Aasiassa ilmestyi äsken The Predator -elokuvan DVD- ja BlueRay-versiot. Predator on kiertänyt markkinoimassa elokuvaa, ja yksi video osoittaa hahmon olevan hyvin aidon näköinen. Ihmiset tuntuvat olevan innoissaan, mutta jännittyneitä hahmon lähellä, vaikka se on pelkkä rooliasu.