Amanda Harkimo pienenpienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut suomalaisille tutuksi monista yhteyksistä ja televisio-ohjelmista, joista tunnetuimpia lienevät Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat. Taannoin hän voitti Paratiisihotelli-ohjelman Ruotsin version.

Sosiaalisessa mediassa aktiivinen Amanda Harkimo on nyt julkaissut itsestään Instagramissa upean valokuvan, jossa hän seisoskelee selin kameraan pienenpienissä bikineissä. Päivityksen mukaan kuva on ikuistettu Etelä-Afrikan Kapkaupungissa. Pääosaan kuvassa nousee DJ-julkkiksen bikinipeppu.

View this post on Instagram

2019

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Taannoin Amanda kertoi selvittäneensä DNA-testillä taustojaan.

– Tein DNA testin jotta saisin tietää mistä tummat piirteeni tulevat.. 71,9 % olen Suomalainen ja yllätykseksi tuli kovana kakkosena 15,7 % Irlantilainen, Skotti ja Walesilainen. Anyhow, se tarkoittaa sitä että mulla on tänään juhlapäivä!! Happy St Patrick’s day y’all!! oi, Amanda Harkimo kirjoitti.