Duudson-Jukka sytytti itsensä tuleen – ja hyppäsi soihtuna katolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hurjapää Jukka Hildén tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi Duudsonit-ryhmän jäsenenä, ja hän tekee edelleen toinen toistaan hurjempia tempauksia. Yhdysvalloissa nykyisin asuva Jukka vietti äskettäin pitkän joululoman Suomessa yhdessä kihlattunsa kanssa.

Nyt Jukka on palannut jo Yhdysvaltoihin ja hurjien tempausten pariin. Tällä kertaa hänet nähdään nimittäin somevideolla, jossa hän sytyttää itsensä ensin tulee ja sen jälkeen hyppää palavana soihtuna katolta kerrosta alempana olevaan uima-altaaseen.

– This year is going to be LIT, ON FIRE AND KICK BALLS right? Tbd of me lighting myself on fire for that. Peace ya’ll, Jukka kirjoitti videonsa yhteydessä.

https://www.instagram.com/p/BsrRAWthMpI/