Vaihda Netflixin salasanaa välillä – miehen tiliä oli käytetty ilman lupaa vuosien ajan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Redditissä on julkaistu viestikeskustelu, josta selviää, että miehen Netflix-tiliä on käytetty ilman lupaa vuosien ajan. Asialla oli hänen entisen tyttöystävänsä kaveri. Juuri tämän takia kaikki salasanat kannattaa vaihtaa eron jälkeen.

Mies oli saanut puhelimeensa viestin, jossa kysyttiin Netflix-tiliin liittyviä maksuja. Kyselijäksi osottautui henkilö, jonka kanssa mies ei ollut tekemisissä yli kahteen vuoteen. Toisin sanoen miehen suoratoistopalvelua oli käytetty hyväksi todella kauan ilman, että hän itse olisi tiennyt asiasta. Ilmeisesti hän ei kiinnittänyt huomiota Netflixin ”Jatka katselua” -osioon tai hoksannut selata jo katsottuja elokuvia.

Viestin lähettäjä pyysi, että mies päivittäisi Netflixin maksutiedot, jotta hän voisi katsoa illalla palvelua. Hänellä oli kertomansa mukaan muuten tylsää. Kun mies kieltäytyi, haukkui hyväksikäyttäjä miehen kitupiikiksi. Keskustelu on julkaistu Redditiin.

Friend of my Ex has been using my Netflix details without my knowledge for years. Calls me cheap! from ChoosingBeggars