NHL-tuomarista tuli legenda – kuulutustyyli vailla vertaa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

NHL-tuomari Wes McCauley on niittänyt mainetta urallaan ja hänestä on tullut tähti alallaan. Nyt nettiin on koostettu parhaimpia paloja tuomarin kuulutuksista. Hän on tunnettu etenkin syvän rintaäänen käyttämisestä jääkiekko-ottelun tilanteita tuomaroidessaan.

Tuomareiden roolia ei voi väheksyä. Kanadalaissyntyinen Wes McCauley on on pelannut itsekin aiemmin ammatikseen jääkiekkoa, mutta seurasi uran päätyttyä isänsä jalanjälkiä ja ryhtyi NHL-tuomariksi. Hän tuomaroi tuhannen pelinsä viime vuoden joulukuussa.

Mies panee persoonallisuutensa mukaan peleihin. Mikrofonista jyrähtävät tuomiot sekä pelaajien kanssa käydyt sanailut ovat tehneet miehestä legendan. Kaikki urheilulajit tarvitsisivat hänen kaltaisensa tuomarin, niin moni laji olisi entistäkin kiinnostavampi.