Ryöstäjät yrittivät iskeä jalankulkijaan – ovela harhautus pelasti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Valvontakamera on kuvannut pimeällä kadulla kassinsa kanssa kulkeneen miehen matkaa. Yhtäkkiä jalankulkijan viereen hiljentää ajoneuvo. Tästä alkaa nopeatempoinen takaa-ajo.

Jalankulkija on ovela ja lähtee juoksemaan auton peruutussuuntaan. Ajoneuvon kuljettajan onnistuu kuitenkin kiihdyttämään autoa huimaan nopeuteen ja ryöstäjät ovat saamassa miehen kiinni. Siinä samassa jalankulkija menee tien yli ja ryöstäjien autoa vastaan ajaa toinen ajoneuvo.

Jalankulkija juoksee takaisin peruutussuuntaan toisen auton vanavedessä harhauttaen ryöstäjät. Tässä on hyvä esimerkki siitä, miksi kuntoa kannattaa pitää yllä edes sen verran, että pääsee juosten karkuun kinkkisiä tilanteita.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.