Instagram-povipommi rantakallioilla – bikinivartalo kuin vuoristorata

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Demi Rose on noussut Instagram-tähteyteen hänen kurvikkaan vartalonsa ja sitä esittelevien vähäpukeisten kuviensa ansiosta. Nyt kuvankaunis Demi Rose poseeraa rantakallioilla bikineissä, jotka esittelevät hänen upeaa kurvikasta vartaloaan.

23-vuotias Demi Rose sai taannoin oman Demi Rose App -älypuhelinsovelluksensa. Hänet on totuttu näkemään todella näyttävissä asuissa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa. Esimerkiksi Instagramissa Demi on saanut suuren suosion, sillä hänen päivityksillään on nykyisin jo yli kahdeksan miljoonaa seuraajaa.

View this post on Instagram

It’s official; I love Thailand 💖

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

View this post on Instagram

Can’t wait to be back on vacay 😛

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on