Sabina Särkkä bikineissä Balilla – lomakuvat miesten mieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittuja realitysarjoja tähdittänyt julkkiskaunotar Sabina Särkkä on missikaunotar, joka on nykyisin todella aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Varsinkin reissattuaan maailmalla. Hänen someseuraajansa saavatkin nähdä hänet ajoittain upeissa bikini- ja lomakuvissa.

View this post on Instagram

Kohteessa ollaan! 🌴🤩 #bali

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

Esimerkiksi Fort Boyard Suomi -realitysarjassa nähty kaunotar poseeraa nyt Balin Ubudin maisemissa ikuistetuissa kuvissa muun muassa rannalla ja uima-altaassa. Kuvissa hänellä on yllään ruskeat bikinit ja valkoinen uimapuku.

View this post on Instagram

I need vitamin sea 🐚🐚 #bali #balilife

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on