WhatsApp ryhtyi rajoittamaan viestejä – säännöt astuivat jo voimaan

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka pikaviestisovellus WhatsApp sai päivityksessä joukon uusia ominaisuuksia. Yksi niistä oli yksityinen vastaaminen ryhmäkeskustelussa, jota oli toivottu kovasti. Nyt WhatsApp on ilmoittanut ottavansa välittömästi käyttöön uuden rajoituksen, joka rajoittaa viestien määrää.

Tähän mennessä WhatsAppin viestin on voinut lähettää edelleen jopa kymmenille muille käyttäjille, mutta nyt yhtiö on ilmoittanut rajoittavansa sitä jatkossa. Eilisestä lähtien WhatsAppin käyttäjien on ollut yrityksen mukaan mahdollista jakaa päivitys enää korkeintaan viidelle muulle käyttäjälle.

WhatsAppin mukaan rajoituksen syynä on pyrkimys rajoittaa valeuutisten määrää palvelussa. Muutos päätettiin eräiden arvioiden mukaan tehdä, koska Intiassa raivostunut väkijoukko lynkkasi ihmisen, jota oli syytetty sosiaalisessa mediassa raiskaajaksi.