Koiranpentua ammuttiin jalkajousella päähän – pelastui kuin ihmeen kaupalla

Ohhoh! · Stara.fi

Rikolliset edustavat tunnetusti ihmiskunnan geenialtaan matalan pään uimareita, mistä on saatu taas Yhdysvalloissa yksi konkreettinen osoitus. Etelä-Carolinassa nimittäin joku vandaali ampui viisikuukautista koiranpentua päähän ilmeisesti metsästyskäyttöön tarkoitetulla jalkajousella.

Teon tavoitteena oli selvästi surmata koira, mutta kuin ihmeen kaupalla tekijä ei siinä onnistunut. Koira pääsi eläinlääkäriin, jossa koiran kokoon nähden jättimäinen nuoli poistettiin sen päästä ja muusta vartalosta.

Nuoli oli ammuttu keskelle koiran kasvoja, josta se lävisti lähes koko koiran aina selkään saakka. Koira oli tämänhetkisten tietojen mukaan perheen kodin takapihan kuistilla, kun sitä ammuttiin.

Koiran perheen äiti on poliisi ja perheen talon ympärillä on kameravalvonta, joten tekijä voi mahdollisesti jäädä vielä kiinni. Tapaus on aiheuttanut jälleen keskustelua eläimiin kohdistuvista julmuuksista. Tekijän kiinni saamiseen johtavasta tiedosta on luvattu palkkio.