Martina Aitolehden hiekkainen bikinipeppu somekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kestojulkkis Martina Aitolehti on tullut suomalaisille tutuksi niin malliuralta kuin laulajana ja realitytähtenäkin. Nykyisin aktiivisesti kuntoaan treenaava julkkiskaunotar on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, ja hän julkaisee usein näyttäviä kuvia itsestään.

View this post on Instagram

Only 🥥 is missing! #breathingsummer

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Taannoin somekohun junanraiteilla poseeraamisellaan aiheuttanut Martina nähdään nyt hieman toisenlaisissa tunnelmissa, sillä hän esittelee timmiä bikinipeppuaan lähikuvassa. Otos on julkaistu Instagramissa. Siinä Aitolehdellä on jalassaan leopardikuvioiset bikinien alaosat, ja takapuoli on ihoon kiinnittyneen hiekan peitossa.

View this post on Instagram

Work, white sand and fresh juice 🍒 #gottalovethis

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on