Kanadalainen pappi: ”Sateenkaarilippu on Saatanan tekemä!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kanadan Calgaryssa katolisessa seurakunnassa työskentelevä pastori Jerome Lavigne on saanut runsaasti kritiikkiä väitettyään, että Pride-filosofian symboliksi muodostunut sateenkaarilippu on Saatanan suunnittelema.

Calgaryn roomalaiskatolisen hiippakunnan opetusavustaja Jerome Lavigne on sanonut, että sateenkaarilippu edustaa hänen mukaansa laittomuutta, luonnonjärjestyksestä poikkeamista ja pahuutta. Lipun on luonut Gilbert Baker -niminen mies vuonna 1978. Lavigne on eri mieltä asiasta, The Star Calgary uutisoi.

Pastori on sanonut, että sateenkaarilippu on ideana liian nerokas ihmisen tekemäksi. Kukaan ei ole hänen mielestään tarpeeksi älykäs luomaan Jumalan kasvoja päin sylkevää symmetrisellä kuvioinnilla varustettua Pride-liikkeen lippua. Lavignen mukaan on vain yksi taho, joka pystyy sateenkaarilipun luomiseen ja hänen nimensä on Saatana.