Räppäri DMX pääsee tänään vankilasta – ennen aikojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri DMX, oikealta nimeltään Earl Simmons, on joutunut viime vuosina lukuisia kertoja ongelmiin lain kanssa. Kaksi vuotta sitten hän myönsi syyllistyneensä veropetokseen, minkä myötä hänet tuomittiin ehdonalaiseen rangaistukseen.

Tammikuussa 2018 DMX tuomittiin ehdottomaan vankeustuomioon, kun hänen verestään löytyi merkkejä opiaattien, kokaiinin ja oksikodonin käytöstä. Nyt piina alkaa kuitenkin olla ohi, sillä DMX on kärsinyt tuomionsa ja hänen on määrä vapautua vankilasta tänään perjantaina.

Tasan vuoden kestänyt vankeustuomio päättyy kaksi päivää ennen vuoden täyttymistä, koska Yhdysvaltojen vankeinhoitolaitos on päättänyt vapauttaa jo perjantaisin vangit, joiden tuomion pitäisi päättyä perjantaina tai lauantaina. Alunperin DMX oli määrä vapauttaa sunnuntaina 27. tammikuuta. Vapautuksen jälkeen räppäri pysyy viranomaisten seurannassa kolmen vuoden ajan.