Demi Rose riisui itsensä alastomaksi ja poseerasi sängyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Demi Rose on noussut Instagram-tähteyteen hänen kurvikkaan vartalonsa ja sitä esittelevien vähäpukeisten kuviensa ansiosta. Nyt Demi on yllättänyt faninsa riisumalla somekuvaansa varten kaiken, sillä hän poseeraa tuoreimmassa otoksessaan täysin alastomana.

View this post on Instagram

by @dannydesantos 🖤

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

23-vuotias Demi Rose sai taannoin oman Demi Rose App -älypuhelinsovelluksensa. Hänet on totuttu näkemään todella näyttävissä asuissa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa. Esimerkiksi Instagramissa Demi on saanut suuren suosion, sillä hänen päivityksillään on nykyisin jo yli kahdeksan miljoonaa seuraajaa.

View this post on Instagram

Day dreamer 🌤 @dannydesantos

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on