Ikäero on vain numero: Nainen rakastui 30 vuotta vanhempaan mieheen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaiset Melinda ja Larry Mikla ovat umpirakastunut aviopari. Erikoisen heidän suhteestaan tekee se, että heidän ikäero on 30 vuotta. Nyt he haluaisivat yhteisen lapsen.

Floridalainen pariskunta tapasi auto-onnettomuuden kautta, kun Larry Mikla oli poliisina ja tutki Melindan auton osallisuutta tapahtumiin. Melinda myöntää, että Larryn univormu kiinnitti hänen huomionsa, mutta piti miestä hieman liian vanhana itselleen. Heillä kuitenkin klikkasi nopeasti ja pari rakastui.

Heitä luullaan toisinaan isäksi ja tyttäreksi tai jopa isoisäksi ja lapsenlapseksi. Pariskunta ei kuitenkaan välitä muiden mielipiteistä ja he ovat päättäneet hankkia jälkikasvua yhdessä. He turvautuvat keinohedelmöitykseen tai adoptioon, koska Larrylle on tehty vasektomia 18 vuotta sitten.