Fitness-kurvitar teki spagaatin hiekkarannalla – kuvasta somehitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo yli 12 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Nyt Jen Selter nähdään pienenpienissä tummanvihreissä bikineissä, jotka yllään hän on tehnyt spagaatin hiekkarannalla. Kuvasta muodostui välittömästi somehitti, sillä se on saanut jo lähes puoli miljoonaa tykkäystä. Päivityksensä yhteydessä Selter kertoo olevansa tyytyväinen päästyään viikonlopuksi New Yorkista jonnekin lämpimään.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.