Demi Rose poseeraa tiukoissa nahkabikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Demi Rose on noussut Instagram-tähteyteen hänen kurvikkaan vartalonsa ja sitä esittelevien vähäpukeisten kuviensa ansiosta. Äskettäin Demi yllätti seuraajansa riisumalla itsensä alastomaksi somekuvaansa, mutta nyt hänen yllään nähdään mustat nahkabikinit.

View this post on Instagram

🖤✖️🖤

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

23-vuotias Demi Rose sai taannoin oman Demi Rose App -älypuhelinsovelluksensa. Hänet on totuttu näkemään todella näyttävissä asuissa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa. Esimerkiksi Instagramissa Demi on saanut suuren suosion, sillä hänen päivityksillään on nykyisin jo yli kahdeksan miljoonaa seuraajaa.

View this post on Instagram

Baewatch by @ger.arte

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on