Abigail Ratchford kurvikuningattarena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

View this post on Instagram

New pic by @moezart 💎

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Nyt Abigail Ratchford nähdään poseraamassa tuoreissa kuvissa, joiden yhteydessä hän itsekin toteaa olevansa hieman kurvikas. Eikä suotta, sillä kurvikkuus on tuonut hänelle jo lähes yhdeksän miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja tittelin The Queen of Curves.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.