Salarakas unohti alusvaatteet – peitti kurvinsa vain glitterillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin poika Donald Trump Jr. oli taannoin salasuhteessa laulaja Aubrey O’Dayhin. Muhkeista muodoistaan tunnettu losangelesilainen kaunotar on nyt julkaissut paljastavan otoksen Instagramiin.

Ulkoisia avujaan mielellään esittelevä laulaja Aubrey O’Day on peittänyt jättikokoiset rintansa violetilla glitterillä. Samaa kiiltävää ainetta on levitetty hänen vatsaansa pitkin haaroväliin asti. Hän tarjoilee totisesti silmänruokaa 900.000 seuraajalleen.

Donald Trump Jr.:n ja Aubrey O’Dayn suhde oli todella vakavalla asteella. He tapasivat The Celebrity Apprentice -televisio-ohjelman kuvauksissa vuonna 2011. Kaksikon kerrottiin rakastuneen ja yrittäneen jopa lasta keskenään. Kaikki loppui, kun Donald Trump Jr.:n vaimo, Vanessa Trump sai tietää suhteesta.