DJ Madds niukassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa.

View this post on Instagram

Lil fairy 🧚‍♀️

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Täysin alastomanakin somessa poseerannut nuori kaunotar esittelee nyt itsensä vihreässä hyvin niukassa iltapuvussa, joka pettää varmuudella jokaisella käyttökerralla. Asun etumus on nimittäin niin niukka, että se paljastaa intiimit yksityiskohdat jo pienestäkin liikkeestä, ellei asu ole liimattu rintoihin kiinni.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.