Ihmis-Kenille tehtiin 11. nenäleikkaus – paljastaa uuden ulkonäkönsä lähipäivinä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialaissyntyinen ihmis-Ken, eli Rodrigo Alves, on parhaillaan Iranin pääkaupunki Tehranissa kauneusklinikalla. Mies on käynyt läpi hurjan kauneusleikkausten sarjan, ja aikoo paljastaa uuden ulkonäkönsä lähipäivinä. Hänen nenäänsä korjattiin jo 11. kerran.

Rodrigo Alves kertoo Instagramissa, että hänen nenäänsä korjailtiin plastiikkakirurgian avulla hengityksen parantamiseksi. Lisäksi mies on lykännyt ikääntymisen näkymistä poskipäiden kohotuksen, kasvojen kohotuksen, huulten kohotuksen ja silmäluomien kohotuksen avulla. Lisäksi hänelle asennettiin uusi leukaimplantti.

Kosmopoliitti paljastaa, että hän on todella onnellinen ja toipuminen on sujunut erinomaisesti. Hän aikoo paljastaa uuden ja entistäkin muovisemman ulkonäkönsä lähipäivinä. Hän kuvailee rupeamaansa plasticpositive-hashtagilla.