Kylie Jenner tilasi vuonna 2018 ruokaa kotiinsa 10 000 dollarilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti ja yrittäjä Kylie Jennerillä ei selkeästi ole aikaa käydä kaupassa tai tehdä itse ruokaa. Hän käytti viime vuonna valtavan summan tilatakseen ruokaa suoraan kotiovelle.

Elintarvikkeiden tilauspalvelu Postmates paljasti 21-vuotiaan tähden käyttäneen vuonna 2018 palveluihinsa 10 000 dollaria. Yhtiön mukaan Kylie tilasi ruokaa keskimäärin joka toinen päivä.

Kylie Jennerin suosituin tilausaika oli kello 10 aamulla. Hän tilasi useimmiten tuorejuustobageleita, kalkkunanrinta- ja provolonejuustovoileipiä sekä matchalattea. Eräällä kerralla hän tilasi kotiinsa yhden ainoan porkkanan, jota hän tarvitsi matzo-pyörykkäkeittoa varten.

Tähden viimeisin tilaus ennen hänen Stormi-tyttärensä syntymää koostui kananugeteista, ranskanperunoista ja Oreo McFlurry-jäätelöstä. Yhteensä Kylie käytti Postmates-palvelua vuoden aikana 186 kertaa.