Lentokone palasi kentälle humalaisen vuoksi – 21 000 dollarin lasku tulossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen turistin kännitoilailu lentokoneessa on tullut kalliiksi. Häntä odottaa humalaisen käytöksen vuoksi kymmenien tuhansien dollareiden lasku.

Kanadan Albertasta Lontooseen matkalla ollut WestJetin lentokone joutui palaamaan lähtökentälle pian nousun jälkeen. Syynä oli CBC-uutissivuston mukaan David Stephen Young -nimisen matkustajan humalainen käytös.

Miehen kerrotaan riidelleen henkilökunnan ja muiden matkustajien kanssa. Koneen lentäjä joutui polttamaan ja tyhjentämään yhdeksän tonnin edestä polttoainetta laskeutuakseen turvallisesti takaisin Calgaryn lentokentälle.

Alkoholiongelmien kanssa paininut Young oli raittiina 18 kuukauden ajan. Hän ratkesi juomaan uudelleen tammikuussa perheenjäsenen kuoleman ja kariutuneen avioliiton seurauksena. Oikeudessa tekonsa myöntänyttä miestä odottaa nyt 21 000 dollarin, eli noin 18 000 euron sakkorangaistus hukatusta polttoaineesta.